Motivar-se a la feina

FacebookLinkedInMeneameBlogger PostShare

El passat dimecres 6 de juny, Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà, creada i impulsada l’any 1997 per Mercè Sala, va oferir un nou Tast de Comunicació en aquest cas a l’entorn de la motivació de les persones a les organitzacions.

Voleu saber quin és el vostre grau de motivació en un projecte? Sabeu com motivar el vostre equip? Mesureu el vostre grau de passió, d’energia, de confiança, d’implicació i participació o d`agraïment en el projecte en qüestió i us podreu fer una idea de com de motivats esteu. Ah! I el més important: si un mateix no està motivat serà impossible que aconsegueixi motivar als que l’envolten.

Durant la seva exposició, Fornés va mencionar com a principals elements motivadors:

  • Una bona comunicació interna
  • Un bon ambient físic de treball
  • Varietat en les tasques
  • Participació dels treballadors en decisions de l’organització
  • Sistema de reconeixements i agraïments
  • Interacció amb la resta de companys de treball
  • Horaris adaptats i més flexibles

Fornés va lloar també l’humor com a element motivador en múltiples situacions laborals: noves contractacions, conflictes, celebracions, etc. La Fundació Factor Humà aposta per la introducció de l’humor en els moments més crítics i per facilitar-ho posa a disposició dels seus socis tot un seguit de recursos humorístics com aquest:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FacebookLinkedInMeneameBlogger PostShare